Åpent Teknologihus

Torsdag 6. mars åpner Making Waves dørene for å bli bedre kjent med deg, dele hva vi jobber med, hva vi har lært i det siste og ikke minst det vi tenker mye på om dagen.

I 2014 ønsker vi å bli bedre kjent med det teknologimiljøet vi er en del av her i Oslo, dele vår kunnskap og få innspill fra folk utenfor våre egne fire vegger.

Making Waves består av et stort designmiljø med 43 designere av ulike slag, men også av et enda større teknologimiljø med over 150 dyktige utviklere, og det er i dette samspillet mellom teknologi og design at vi leverer innovative digitale løsninger for våre kunder.

Kom til oss rett etter jobb, få litt å spise og noe godt å drikke. Vi kjører så 3 lynforedrag (a 15 minutter) om hvordan vi jobber tverrfaglig når det «brenner på dass», hvordan man kan bygge mobile salgsløsninger i nettskyen Azure med databaser, Angular JS og HTML5, samt en liten sniktitt på fremtiden med vår egen FutureLab.

Etterpå blir det godt øl, snacks og mingling med mye bra folk fra oss og andre.

Du kan melde deg på, sjekke fullt program og få oppdateringer på Facebook. Så stikk innom, vi ønsker både nye og gamle ansikter i teknologimiljøet hjertelig velkommen!


Publisert