uke 47

Raske penger med Snapcash, et veldig godt råd til NAV, Facebook for bedrifter. Vi har samlet ukens beste innhold for deg!

Ukens mest spennende nyhet er at Snapchat har lansert en betalingstjeneste, Snapcash. I samarbeid med Square gjør det ellers flyktige sosiale nettverket det mulig å overføre ekte, bestandige dollars. Konseptet forklares i en rar, lang musikkvideo, som vi likevel likte veldig godt (se nedenfor).

Når en enorm aktør som Snapchat, der halvparten av brukerne er under 18 år, legger til rette for pengetransaksjoner, da bærer det bud om at store ting snart vil skje med hvordan vi håndterer vår personlige økonomi.

Flere viktige notifications

Anbefalt fra menyen

Denne uken har bloggens servere fått kjørt seg skikkelig: Asbjørn Flodens tekst om hvordan NAV på radikalt vis kan (og bør) forenkle opplevelsen av å bli foreldre har tydeligvis slått an en streng hos mange, og blitt en viral hit på Facebook. Også du bør lese og kose deg med denne perlen!

Mange (eller, noen i hvert fall) drømmer om en tilkoblet bil. Denne uken kom SDK’et til Android Auto, så nå er det bare å sette i gang å utvikle applikasjoner.

Kortreist

Ukens tiretter

  1. Infografikk som viser hva som får netthandlere til å dra kortet
  2. Tony Hawk på hoverboard
  3. Tips for hvordan bruke Slack 
  4. Smart-armbånd til kvinner. Et forsøk på … et smykke.
  5. HIG for Apple Watch
  6. Glenn Greenwald om hvorfor privatliv er viktig
  7. Designutdannelsen er tragisk, mener Jonathan Ive
  8. … så han byr på 12 designhemmeligheter
  9. Nytt, spennende program for trådskisser, prototyping og testing
  10. Verdens matklokke

Søtt og godt

evening star uke 47

God helg!

Publisert