uke 19

Barnas mobilvaner, universell utforming og spot-on fremtidsvisjoner. Vi har oppsummert uken som gikk!

Hva har vi snakket om denne uken? Jo…

hc parkinson fdzhgn uke 19

Universell Utforming

Med de nye kravene til Universell Utforming har det vært tema i uken som gikk. På bildet over prøver HC å spille Angry Birds med en parkinson-simulator på hånden. Det ga mindre hell hva presisjon angår foråsiresånn. Mer om Universell Utforming fra Guro og Christoffer på Breakfast Club 16. mai.

Medienorge

Denne uken har det ganske medienorge trukket over fjellet til Bergen for å snakke om seg selv med hverandre. Her er tre medienyheter vi merket oss denne uken:

Fine ting

Vi likte denne nydelig fremtidsvisjon fra 1930 (som avbildet på toppen), hipsteralfabetet, hvordan bevegelse gir personlighet i grensesnittet, denne analogien for Product vs Experience,  WallStreetJournals artikkel om Alibaba, Nintendos vakre ‘Company Guide’ og spørsmål fra et design review.

Vi likte også Look Up – diktet om at vi har fosvunnet ned i telefonen vår. Eller – det vil si – det virket så bra så lenge, men så landet det i et litt kleint og moraliserende magaplask som fikk argumentasjonen til å fremstå endimensjonal og uintelligent. Se den og døm selv – det er uansett et godt laget innlegg i en interessant diskujon.

God helg!

Publisert