uke 10

Storydoing-bonanza, app for hurtiglesing og vår nye frokostklubb. Her er ukens beste innhold!

Ukens snakkis var definitivt #storydoing, ansporet av The Crazy Ones – en bloggpost fra sjefen sjøl i Geelmuyden.Kiese. Artikkelen var så fylt til randen av buzzord, Apple-referanser og selvforherligende skryt at det eksploderte i en tsunami av vitser, som ennå ikke har lagt seg.

Til slutt måtte syvende far i huset ned fra hornet på veggen, og medgi at teksten var en kandidat til selskapet egen Tåkepris – et tiltak som søker å inspirere til mer klart språk i samfunnet gjennom å arrestere dem som snakker svada. Dog er det fortsatt usikkert hvorvidt GK egentlig har tatt innover seg hvorfor det harseleres med blogposten. Det henvises til jantelov, unorskhet og kultur, men ærlig talt folkens – la oss kalle en spade for en spade – folk flest liker ikke å bli foret med bullshit. Noen ganger er det så enkelt.

Skjønt, langt bak teksten er budskapet egentlig godt. Bare se hvordan den fremstår når man stripper bort alt tullet. Et langt bedre eksempel på det de prøver beskrive er for eksempel Stormberg og deres leder Steinar J. Olsen. Han har «levd ut» det GK beskriver i årevis. Dog uten å pakke det inn i buzzord, referere til Apple-reklamer og gjøre det til et metakonsept.

Våre favoritter

  • Artikkelen “What Bill Knew” gir deg de beste visdomsordene fra renessansemennesket Bill Drenttel:

«Focusing on making a partnership work is more profitable than focusing on making money»

spritz web uke 10

Making Waves’ egne

Et frokostseminar kan stjele litt for mye av dagen for noen, andre har ikke anledning til å delta på fagarrangementer på kveldstid. På fredager denne våren arrangerer vi derfor et tredje, lavterskel alternativ – en faglig frokostklubb! Meld deg på og velkommen! Og ellers:

Seks lenker om design og tech

  1. Fontsinuse er et fint arkiv for typografisk design
  2. Responsive Patterns fra Brad Frost
  3. Kult magasin fra offentlig sektor i Singapore
  4. Cap Watkins: – Just ship
  5. Hvor raskt får brukeren se innholdet ditt?
  6. IDC: Tablet-veksten flater ut

Side dishes

Finurlig

Og helt på tampen: «Det er mye rart i natturn», har mormor pleid å si. Det bekrefter denne jenta, som med sitt helt unike språkøre drar gjennom stort sett alle verdensspråk:

God helg!

Publisert