Skvulp uke 6

Banksjekking på Tinder, slemme-Fabian, ny Microsoft-sjef og Facebooks runde bursdag: Vi har samlet ukens beste innhold for deg!

Vi har tilbakelagt en ny, travel uke på bloggen. Med publiseringstakten til en liten lokalavis har vi rukket å kåre årets beste apper, skrive om fremtidens transportsystemer, ha Harvests Kjetil Østli på besøk og gratulere Facebook på tiårsdagen.

Mer om jubilanten: Facebook bygget et internt «IxD-Photoshop» for å utvikle Paper – og nå deler de verktøyet, Origami, gratis. Her er en Vimeo-video om Origami. Mashable lister opp åtte måter Facebook har forandret verden.

sotsji Skvulp uke 6

Olympiske leker

OL i Sotsji (bildet over!) begynner i dag. Kule-Fabian ble slemme-Fabian da han prøvde å nekte kommunalt ansatte å se øvelser i arbeidstiden, men snudde siden. On that note: Her er et nyttig verktøy som gir sjefen inntrykk av at du jobber veldig hardt! Og her kan du lese en grundig bakgrunnshistorie om Russlands Florida, Sotsji: «I denne lille subtropiske delen av Russland, der det aldri faller snø om vinteren, skal OL avvikles». Mer olympisk:

Ny sjef

Microsoft har fått ny sjef, som roses av WiredJohn Gruber er enige i at Nadella er et godt valg. Internt i Making Waves er stemningen omtrent like positiv, med undertegnede som et unntak: Etter to timer Windows 8-nødhjelp i går kveld ble det klart for meg at Microsoft trenger en sjef som forstår vanlige brukere, ikke nødvendigvis hvordan man utvikler gode, lønnsomme skytjenester … men så er det kanskje Azure Microsoft burde satse på?

Nettsidetips

10 retter fra fusion-menyen

  1. Sparebank 1 bruker Tinder for å sjekke opp kunder
  2. NFL installert beacons i New York i forbindelse med Super Bowl
  3. 37signals satser alt på Basecamp
  4. Interessant om problemområdene til Angular
  5. Nymi ønsker å erstatte alle passordene og nøklene dine
  6. Her er de viktigste reklamefilmene fra Super Bowl
  7. 100 nye domenenavn er lansert
  8. Tjen penger risikofritt ved å tippe på aksjer (nei, det er ikke like shady som det høres ut!)
  9. Ideo har bidratt til å redesigne pilleboksen
  10. Jira-status for øyeblikket 

symbol Skvulp uke 6

Lettfordøyelig fredagskos

God helg!

 

 

Publisert