Velkommen til 3min!

Making Waves har lansert bransjebloggen 3min. 3min er stedet for meninger og diskusjon for alle som jobber med digitale produkter og tjenester.

Vellykket digitalisering innen offentlige og private virksomheter fører til store endringer i samfunnet. Disse forandringene er det noen som skaper. På 3min anerkjenner vi dette ofte lite omtalte arbeidet, og løfter frem menneskene og historiene bak.

Skribentene på 3min er selv bransjefolk i alle roller og posisjoner, som skriver om alt fra digital design og utvikling til kunstig intelligens og personvern. Ved å stille med en erfaren redaktør ønsker Making Waves å bidra til interessante, respektfulle diskusjoner for hele bransjen. Vi ønsker ditt bidrag velkommen!

Navnet 3min gjenspeiler at vi sikter mot tekster som lar seg lese på tre minutter, og som kan kommenteres på farten.

***

… og 3min kommer også til å få konsekvenser for Making Waves’ norske blogg, som du leser akkurat nå. Fremover kommer vi til å publisere Skvulp og andre tekster vi skriver kun på 3min. Denne bloggen har masse godt innhold vi har publisert tidligere, så vi stenger den ikke ned, men anbefaler at du altså beveger deg videre til 3min om du vil se det nye innholdet vi i Making Waves produserer!

Takk for følget så langt – sees igjen på 3min!

Publisert