uke 44

Gratis frakt, feilslåtte prosjektmodeller og D2-generator. Dette har vi lest, delt og diskutert denne uken.

‘Free Shipping’ reklamerer mange utenlandske nettbutikker med. Men for oss nordmenn er det noe vi sjelden får tilbud om. Med mindre vi legger igjen betydelige summer. Derfor synes vi det er skikkelig interessant når den norske nettbutikken Net-on-net melder at de innfører fri frakt på alt. Utover markedsføringsfordelen blir det interessant om det også kan gi økt lønnsomhet på andre måter – undersøkelser viser at 36 prosent dropper et planlagt kjøp fordi fraktkosten blir for høy.

Andre ting vi har delt

Vi er nok ikke de eneste som har Lean Startup under hodeputen, og som derfor satte stor pris på denne artikkelen som peker på hvordan «The project model is fundamentally flawed as a way of doing software development – software development should be treated as product development instead.» Vi anbefaler også denne relaterte diskusjonen sett fra et designperspektiv.

 

This week at Making Waves

Denne uken var det også Halloween, og blant de mer nerdete tingene vi gledet oss over var dette Tetrisgresskaret. Men ingenting overgikk godbiten gutta i Tynn&Trendy snekret sammen – en automatisk generator av D2-overskrifter.

 

Og med det ønsker vi fortsatt god fredag og en fantastisk helg!