uke 23

Vinnerne fra Visuelt, designtrender for 2013, FailCon Oslo og en bank-finans spessial. Alt dette og mye mer i ukens overflødighetshorn av Internetts melk og honning. Dette har vi lest, delt og diskutert i uken som gikk.

Dette skvulpet er omfangsrikt; kvantitet fremfor kvalitet – men det ene utelukker ikke det andre! Skal du få bare én ting ut av ukens friske, digitale sjøsprøyt, så er det å teste din designpersonlighet.

Kollega Martin Holm deler årets viktigste designtrender med oss gjennom fire bloggsposter. Her er de to første han har publisert:

Og kollega Alexander Haneng har deltatt på konferansen FailCon – her er hans rapport.

Mer fra Norge:

Visuelt

Denne uken ble vinnerene av Grafills pris Visuelt kåret.

Bank og finans – Spesial

Mobilbetaling blir det neste store i handelsbransjen. Mark Little i Intuit mener at mobilbetaling gir nye muligheter for små selgere. Og mobile wallets tar forsiktig av i USA;  Starbucks tar nesten hele omsetningen. Kanskje er det appens enkelhet som er årsaken til suksessen? Mer fra pengeland:

Og vi er ikke helt ferdig med patenter. Konkurrenten Microsoft har tydeligvis søkt om et patent for en XBox-løsning som følger med på om du ser reklamen på TV. Og eventuelt premierer deg om du holder ut.

Microsoft uke 23

Microsoft får selv årsrapporter til å vekke glede hos alle aldersgrupper.

Diverse

Matt Cutts forteller om vanlige misforståelser i SEO-bransjen

massemedier uke 23

Fin visuell fremstilling fra SSB – medienes historiske utbredelse, og ikke minst the revival of radio!

Hyggelig og fint

12. juni inviterer vi igjen til Mobile Meetup i kaffebaren vår. Denne gangen: App Clinic i samarbeid med Google Developer Group Oslo. Reto Meier og Ian Ni-Lewis fra Google HQ i San Francisco er med live over hangout og gjør gjennomgang (design + kode) av norske apper vi sender inn i forkant.