uke 2

Qualcomms legendariske CES-åpning, enda mer Snapchat og verdens eldste bedrifter. Dette har vi lest, delt og diskutert denne uken.

CES, verdens største digital-messe, ble avholdt i Las Vegas denne uken. Teknologifirmaet Qualcomm sto for åpningen av programmet, med en surrealistisk presentasjon som inneholdt alt fra en elektrisk Rolls Royce til Maroon 5. Noen mener det antagelig er årets flaueste øyeblikk man var vitne til:

 

Her er Mashables oppsummering av deres favoritt-gadgets fra CES. Og her er noen ord til ettertanke om teknologi og verdens tilstand:

The Internet of Things, ass. Det er jo den store greia på CES. Vi tenkte «men når skal dette faktisk hjelpe oss?» … frem til vi så denne … gaffelen.

hapi fork uke 2

Alle fortsetter å snakke om Snapchat. Tjenesten lar deg sende bilder til andre. Bildene tilintetgjør seg selv etter et gitt antall sekunder, mellom 1 og 10. Om mottageren mot formodning tar en skjermdump av bildet du har sendt, får du beskjed.

I en tid der alle våre digitale spor tilsynelatende tas vare på, er det noe dypt fascinerende ved en såpass forgjengelig tjeneste som Snapchat. Det syntes tydeligvis Facebook også, som skryter av at de brukte 12 dager på å bygge en kopi, som de kaller Facebook Poke.

Forbes skrive at Snapchat er den raskest voksende digitale tjenesten siden Instagram

Et annet av ukens høydepunkter har vært Even Westwangs svært morsomme og tankevekkende subsidiogram, en oversikt over tilskuddene Innovasjon Norge har gitt.

in uke 2

Annet vi har satt pris på denne uken:

Også er vi veldig stolte av at en av verdens fremste eksperter på menneskesentrert innovasjon har begynt hos oss; Anna Kirah blir Chief Experience Officer i Making Waves.

 

Publisert