Thinkers & Makers

De siste 12 årene har vi sponset, deltatt på og vært vertskap for mange ulike fagarrangementer. Torsdag 6. februar starter vi vår egen månedlige meetupserie.

På dagtid jobber vi i Making Waves med store og små prosjekter innen teknologi, design og kommunikasjon. Thinkers & Makers er stedet vi møtes på kveldstid for å diskutere det vi gjør og tenker mest på.

Men i tråd med vårt nyttårsforsett ønsker vi å åpne dette for flere – invitere andre inn for å fortelle om det de gjør og tenker på.

Meld deg på Thinkers & Makers

Thinkers & Makers er for oss som jobber med å lage digitale produkter og tjenester. Og for oss som liker å fortsette diskusjonene utover kvelden over en øl.

Thinkers & Makers går av stabelen første torsdag i måneden og har 75 plasser tilgjengelig hver gang. Programmet for hver meetup settes sammen av en liten redaksjon foreløpig bestående av Are, Kenneth og Felipe. I løpet av våren skal vi innom temaer som går på tvers av design, teknologi og kommunikasjon . Men vi starter med en akkurat passe nerdete komposisjon av ting vi er opptatt av innen teknologi akkurat nå.

vol.1: NerdNight

  • What the h#»% is WebRTC?
    Appear.in: I asken etter Comoyo vokste det frem en ny tjeneste: Appear.in. De kommer for å fortelle om hvordan WebRTC kan komme til å endre måten vi kommuniserer på nett.
  • Why Meteor rocks!
    Pavel Kurnosov: Meteor er et sanntids webapplikasjons-rammeverk basert på NodeJS og awesomesauce. Pavel gjør en introduksjon og argumenterer for hvorfor flere burde kjenne til mulighetene det gir.
  • Search algorithms for chess and similar games
    Tord Romstad: Mannen bak kjente sjakkmotorer som Stockfish og Glaurung forteller om effektive søk som grunnlag for å klekke ut sterke trekk i sjakk og lignende nullsumspill.

Velkommen!


Publisert