Experience Design åpner dørene

6 dager tilbake på jobb inn i det nye året. 6 måneder inn i jobben som leder for  Experience Design i Making Waves.  Jeg brukte julen til å tenke på hvem vi er, hvor vi går i 2014 og kom frem til et nyttårsforsett. 

Vi er Experience Design i Making Waves –  research, design og innovasjon som setter mennesket først. 43 designere av ulike slag. Som jobber vidt og bredt, dypt og smalt. Fra strategi til pixel pushing. I tett samarbeid med strateger og teknologer. Vi vet at det blir best når vi setter oss sammen tidlig og jobber sammen på tvers av fag. Vi gremmes over dårlig design, og kjenner på ansvaret det er å lage ting folk flest bruker hver dag.

Vi er ikke et designmiljø med utestemme eller spisse albuer. Vi har ikke som mål å først og fremst bare være ‘sexy’. For å parafrasere en kollega, ‘vi er kona, ikke elskerinnen’. Noen kaller oss sågar for Norges best bevarte hemmelighet.

Nyttårsforsett

Vi vil dele mer av det vi tenker på og jobber med. Og vi vil lære mer av andre og hverandre. I 2014 vil vi at flere blir kjent med miljøet vi er og at vi selv blir bedre kjent med den bransjen vi er en del av. Det er vårt nyttårsforsett.

Og med det som målsetning begynner vi det nye året med å invitere dere hjem i vår egen stue.

Velkommen til åpent hus

Den 23/1, kl1700  åpner vi dørene. Det blir litt mat, drikke og mulighet til å møte mye bra folk både fra oss og andre. Vi kjører noen lynpresentasjoner av tema vi tenker mye på for tida – ting som f.eks. hvordan beacons påvirker det vi gjør, fremtiden for betaling på nett, hvordan innsikt leder til nye tjenester og hvilken rolle Photoshop egentlig spiller når man designer rett i browseren. For å nevne noe.

Men mest av alt ønsker vi å møte flere i designmiljøet – både nye og gamle ansikter.

Velkommen!

Publisert